van Roovert

(Januari 2021) Vriendelijke eigenaar.
Grote keus aan verschillende merken caravans.

Mikkers

(April 2021) Vriendelijke te woord gestaan. Goed geholpen.

van Roovert

(Januari 2021) Vriendelijke eigenaar. Grote keus aan verschillende merken caravans.

ten Holt

(Juni 2020) Vorige zomer een Hobby De Luxe Easy 460 UFE bij KS Caravans gekocht. Caravan bevalt erg goed en de voortent was ook nog netjes. Goede prijs en goede service. De eigenaar is erg vriendelijk en komt zijn afspraken na.

Kragt

(Juli 2020) We hebben een caravan gekocht bij Koen, keurig netjes

Uitslag

(juni 2021) Ruime keuze uit 2ehands caravans,zeer vriendelijke en deskundige verkoper/eigenaar.wij zijn blij met de aankoop van onze caravan.

Koerkamp

(Mei 2021) Super goed geholpen en geslaagd zeer tevreden 💪

Sanders

(oktober 2021) Goede service. Echt ouderwets vakmanschap en betrouwbaarheid. Flexibel. We wilden de voortent niet maar wel een mover. Kon direct geruild worden zonder extra te betalen. We wilden ook graag een airco. Kon hij tweedehands erbij leveren ingebouwd en wel tegen meer dan schappelijke prijs. Goede en vlotte communicatie over waar de airco in de caravan te plaatsen. Komt zijn afspraken na en past vlot aan op onze wensen.

Ter Bekke

(oktober 2021) Wij zijn blij met onze aankoop. Koen is spontaan en vriendelijk hij dringt zich zeker niet op. Koen komt zijn afspraken na,hij heeft zelfs de caravan bij ons voor de deur afgeleverd. Fijn betrouwbaar bedrijf die wij zeker aanbevelen

Vergeer

(september 2021) Deze handelaar is eerlijk over wat hij verkoopt en is duidelijk in wat je kunt verwachten. Goed om zaken mee te doen

Nijman

(augustus 2021) In 2020 een caravan bij Koen gekocht. Hij is zeer behulpzaam en vriendelijk. Hij bied een goede service. Wij zijn nog steeds blij met onze aankoop en dat wij de caravan hier hebben gekocht.

Haarman

(juni 2021) Vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Is reëel in zijn onderhandelingen.

0

Gebaseerd op 0 beoordelingen

Laat een review achter! Schrijf review