Over ons

KSCaravans is een eenmanszaak die ik, Koen Schuijl, in 2008 heb opgericht. Ik was toen 18 jaar en ik ben tijdens mijn studie begonnen met het handelen in caravans. In de loop der jaren heb ik dit uitgebouwd tot een volwaardig caravanbedrijf. Het is begonnen als een hobby en dat is het eigenlijk nog steeds. Na het afronden van mijn studie heb ik hier in 2015 mijn werk kunnen maken en daar ben ik erg trots op.

Sinds 2018 heb ik KSCaravans gevestigd aan de Steenzoutweg 30, 7554RN in Hengelo. Er is gekozen voor een eenvoudig, maar representatief terrein met voldoende ruimte om alle caravans goed te kunnen presenteren. De bedrijfsactiviteiten bestaan uit de inkoop en verkoop van gebruikte toercaravans. Onderhoud aan caravans wordt uitbesteed aan een externe, betrouwbare partij. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt, reparatiewerkzaamheden of persoonlijke aanpassingen.

Het hele jaar door ben ik druk in de weer om caravans te bekijken en te kopen. Alle caravans die ik koop, zijn caravans waar ik volledig achter sta. Ik ontmoet de meest mooie mensen en stuit op de meest bijzondere verhalen. Met een caravan ga je immers op vakantie en creëer je de mooiste herinneringen. Een caravan kopen maakt iedereen bij. Je hoopt er veel leuke vakanties mee te gaan beleven en geeft je het ultieme vrijheidsgevoel. Trek eropuit met je eigen huisje achter de auto, dat wil toch iedereen!

Wilt u een caravan kopen of uw caravan verkopen? Ik sta vol enthousiasme klaar om jullie hiermee te helpen en te begeleiden.

Corlijne Mikkers

(April 2021) Vriendelijke te woord gestaan. Goed geholpen.

Kim van Roovert

(Januari 2021) Vriendelijke eigenaar. Grote keus aan verschillende merken caravans.

Luuk ten Holt

(Juni 2020) Vorige zomer een Hobby De Luxe Easy 460 UFE bij KS Caravans gekocht. Caravan bevalt erg goed en de voortent was ook nog netjes. Goede prijs en goede service. De eigenaar is erg vriendelijk en komt zijn afspraken na.

Robert Kragt

(Juli 2020) We hebben een caravan gekocht bij Koen, keurig netjes

Alex Uitslag

(juni 2021) Ruime keuze uit 2ehands caravans,zeer vriendelijke en deskundige verkoper/eigenaar.wij zijn blij met de aankoop van onze caravan.

Jeroen Koerkamp

(Mei 2021) Super goed geholpen en geslaagd zeer tevreden 💪

0

Gebaseerd op 0 beoordelingen

Laat een review achter! Schrijf review