Het CaravanDreams Concept

Uw volgende caravan is per maand, véél voordeliger dan u denkt!

U bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw caravan.

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan met een andere indeling als de kinderen niet meer meegaan.

Het CaravanDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw caravan, inclusief accessoires, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.

Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de caravan of camper van u is overgenomen.

Klik op onderstaande afbeelding, om zelf uw maandbedrag te berekenen.

Mikkers

(April 2021) Vriendelijke te woord gestaan. Goed geholpen.

van Roovert

(Januari 2021) Vriendelijke eigenaar. Grote keus aan verschillende merken caravans.

ten Holt

(Juni 2020) Vorige zomer een Hobby De Luxe Easy 460 UFE bij KS Caravans gekocht. Caravan bevalt erg goed en de voortent was ook nog netjes. Goede prijs en goede service. De eigenaar is erg vriendelijk en komt zijn afspraken na.

Kragt

(Juli 2020) We hebben een caravan gekocht bij Koen, keurig netjes

Uitslag

(juni 2021) Ruime keuze uit 2ehands caravans,zeer vriendelijke en deskundige verkoper/eigenaar.wij zijn blij met de aankoop van onze caravan.

Koerkamp

(Mei 2021) Super goed geholpen en geslaagd zeer tevreden 💪

Sanders

(oktober 2021) Goede service. Echt ouderwets vakmanschap en betrouwbaarheid. Flexibel. We wilden de voortent niet maar wel een mover. Kon direct geruild worden zonder extra te betalen. We wilden ook graag een airco. Kon hij tweedehands erbij leveren ingebouwd en wel tegen meer dan schappelijke prijs. Goede en vlotte communicatie over waar de airco in de caravan te plaatsen. Komt zijn afspraken na en past vlot aan op onze wensen.

Ter Bekke

(oktober 2021) Wij zijn blij met onze aankoop. Koen is spontaan en vriendelijk hij dringt zich zeker niet op. Koen komt zijn afspraken na,hij heeft zelfs de caravan bij ons voor de deur afgeleverd. Fijn betrouwbaar bedrijf die wij zeker aanbevelen

Vergeer

(september 2021) Deze handelaar is eerlijk over wat hij verkoopt en is duidelijk in wat je kunt verwachten. Goed om zaken mee te doen

Nijman

(augustus 2021) In 2020 een caravan bij Koen gekocht. Hij is zeer behulpzaam en vriendelijk. Hij bied een goede service. Wij zijn nog steeds blij met onze aankoop en dat wij de caravan hier hebben gekocht.

Haarman

(juni 2021) Vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Is reëel in zijn onderhandelingen.

Van Dijk

(december 2022) Als trotse bezitster van een tien jaar oude Eriba 320 kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. De caravan ziet er mooi uit en de prijs-kwaliteit verhouding was goed. Prettige ontvangst en zaakafwikkeling. Koen was zelfs zeer coulant in het op stal houden van het wagentje tot ik een trekauto gevonden had. Ik wens hem nog vele goede zaken toe.

Michiels

(December 2022) Caravan gekocht bij Koen. Top service heeft de caravan zelfs thuis afgeleverd.

Visser

(december 2022) Goede info

Zweers

(September 2022) Bij koen een caravan gekocht, onze ingeruild. Zijn erg blij met onze aankoop en de service die koen verleende. Een aanrader om daar een caravan te kopen.

De Leeuw

(Augustus 2022) Enkele weken geleden een andere caravan gekocht. Er vriendelijk en goed geholpen. De caravan is netjes volgens afspraak bezorgd. Onlangs 3 weken op vakantie geweest en de caravan is uitstekend bevallen.

Brinkman

(Juli 2022) wij hebben nu de derde caravan bij Koen vandaan en alle keren zeer tevreden over de service en behandeling door Koen. Ik kan het iedereen aanraden om eens bij Koen langs te gaan. Recent een Fendt gekocht en netjes met de gevraagde opties afgeleverd. Top Koen ga zo door

Alex

(Juli 2022) Mooie caravan gekocht voor een eerlijke prijs. Vriendelijke verkoper. Betrouwbaar. Bel keuze

Heili

(Juli 2022) Bei ihm kann man kaufen.

Manheim

(Juni 2022) Bij Koen hebben wij onze caravan ingeruild voor een wat jongere met wat meer laadvermogen. We zijn heel netjes geholpen, Koen is zeker niet opdringerig en je krijgt alle tijd om te kijken en eerlijk antwoord op je vragen. Inmiddels zijn we naar volle tevredenheid al 7 weken met de nieuwe caravan weggeweest en we zijn geen bijzonderheden tegen gekomen. Ik raad KS caravans zeker aan!

Wil

(Mei 2022) Hier krijg je erg goed advies en zelf de tijd om te kijken. Afspraak maken was iets lastiger. Omdat het onbemand is.

Joosten

(Mei 2022) Na slechte ervaring met de firma PC, was het goed en snel zaken doen met Koen. Hij komt zijn afspraken na en zowel financieel als de registratie is alles vlot afgehandeld.

Koek

(Mei 2022) Wij hebben onze caravan verkocht aan Koen Schuijl. Het was een zeer prettige ervaring om met Koen zaken te doen. Hij is zeer betrouwbaar, vriendelijk en gezellig, en vooral : hij komt zijn afspraken na. Geen gezeur, aan de tafel wordt alles snel en efficient geregeld. Wij wensen hem veel succes met de in - en verkoop van caravans.

Arts

(April 2022) Wij waren blij met Koen en de caravan die we gekocht hadden. Ga zo door Koen

Pavlo

(Oktober 2021) (Vertaald door Google) Ik heb in 2020 de KIP 50 grey line caravan gekocht. Cohen hielp met alle exportdocumenten. Zeer deskundig geadviseerd. Goed gedaan

4.8

Gebaseerd op 101 beoordelingen

Laat een review achter! Schrijf review